Je account verwijderen

Je kunt je Larevio-account verwijderen wanneer je wilt. Eenmaal verwijderd, is het voorgoed weg.

Dit is permanent. We kunnen je gegevens na verwijdering niet terughalen.

Verwijderen in de app

  1. Open Larevio en log in.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Tik op je naam om je profiel te openen.
  4. Tik op Account en beveiliging.
  5. Scroll naar beneden naar Account verwijderen.
  6. Tik op Verwijder mijn account.
  7. Typ DELETE en tik vervolgens op Ja, verwijder mijn account.

Je account wordt direct gemarkeerd voor verwijdering en koppelingen met aanbieders worden losgekoppeld. Gegevens die alleen aan jouw account toebehoren worden verwijderd of ge-anonimiseerd binnen de vastgelegde verwijderingstermijn. Gedeelde huishoudgegevens kunnen beschikbaar blijven voor andere gezinsleden waar nodig; het Privacybeleid legt dit uit.

Kom je niet in de app?

Mail [email protected] met "Account Deletion Request" als onderwerp. Vermeld het e-mailadres van je Larevio-account. We bevestigen binnen 5 werkdagen.

Wat we verwijderen

  • Je naam en e-mailadres
  • Gebeurtenissen, taken en herinneringen die je hebt toegevoegd
  • Je huishouden, als je het enige actieve lid bent
  • Agenda- en e-mailkoppelingen
  • Je notificatie-instellingen

Wat we mogelijk behouden

Een huishouden dat je met anderen deelt, blijft bestaan voor hen als je niet het enige lid was: je eigen lidmaatschap, naam en persoonsgegevens verlaten het huishouden, maar hun gebeurtenissen, taken en lijsten niet. We bewaren mogelijk ook anonieme statistieken die je niet kunnen identificeren, en alles wat we wettelijk verplicht zijn een tijd te bewaren.

Larevio verwijderen verwijdert niet je Google- of Apple-account. Je kunt Larevio verwijderen uit je gekoppelde apps in de instellingen van Google of Apple als je dat wilt.

Het verwijderen van je Larevio-gegevens zegt geen abonnement op dat je via de App Store of Google Play hebt gekocht. Beheer of zeg het op in je appstore, met het account waarmee je het hebt gekocht; je hoeft het niet op te zeggen voordat je je account verwijdert. Opzeggen of herroepen (Engels).

Terug naar de startpagina · Privacybeleid · Ondersteuning · English

Vragen? [email protected]